Köszönöm, hogy érdeklődsz a hawaii tánc oldalam tartalma és az általam nyújtott szolgáltatások iránt. Mivel rendszeresen adok közre – írásos, hanganyag és videó formában – olyan információkat, melyek a hasznodra lehetnek, továbbá rendszeres olvasóim különleges ajánlatokat és kedvezményeket is fognak kapni, ezért érdemes feliratkoznod a hírlevelemre, ha nem szeretnél lemaradni semmi fontosról.

Természetesen jogszerűen járok el, melynek értelmében az adataidat nem adom át harmadik személynek, s bármikor le is iratkozhatsz az email listáról.

Emlékeztetlek a kivételes ajánlatomra:

Ha most feliratkozol a hírlevelemre, akkor megajándékozlak egy egyszeri 5000 Ft-os kedvezménnyel, melyet az erről szóló email érkezésének napjától számított 3 hónapig használhatsz fel bármelyik kétnapos csoportos intenzív hawaii tánc workshopomon az erről kapott email kinyomtatásával. Mindezt teszem azért, hogy legyen motivációd saját élményként is megtapasztalni a közeljövőben a hawaii tánc áldásait. J Ez a kedvezmény annyiban különleges, hogy összevonható más kedvezményekkel is. A kedvezményekről bővebben itt olvashatsz.

∼ ♥ ∼

Ha bármilyen kérdésed van, akkor az info@hawaiitancnoknek.hu email címre küldhetsz nekem üzenetet, igyekszem néhány napon belül válaszolni.

Telefonon a +36 30 939 3089 számon érhetsz el hétköznap 9:00 és 18:00 óra között. Ha nem tudom felvenni, akkor később visszahívlak.

Example Widget

This is an example widget to show how the Left sidebar looks by default. You can add custom widgets from the widgets screen in the admin. If custom widgets are added then this will be replaced by those widgets.