Egyéni konzultáció

Az egyéni konzultáción elsősorban a mozgáskultúra fejlesztése, a mozdulatok kidolgozása történik, valamint olyan belső munka, ami finoman áttöri azokat a gátakat, amik korlátként állnak az utadban a saját belső szépséged, nőiességed kibontakoztatása előtt. A testünk tükre a belső állapotoknak, így a hawaii tánc mellett számos alternatív tudatterápiát és testkezelést vetek be a siker érdekében.

Egyéni konzultációra tehát azokat várom elsősorban, akik úgy érzik, hogy mozdulataik, mozgásuk, ragyogásuk belsőleg gátolt, és hívást éreznek az egyéni konzultációra.

Ajánlott: 14 éves kortól

Helyszín: Szeged

Az egyéni konzultáció díja: 8000 Ft/90 perc.

∼ ♥ ∼

Egyéni koreográfiás óra – autentikus tánc

Autentikus hawaii koreográfiát elsősorban csoportban tanítok, de tudom, hogy adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor valamely okból a csoportos óra nem megoldható. Ez esetben – korlátozott mértékben – igénybe vehető egyéni koreográfiás óra is nálam. Sokféle témájú és érzelemvilágú tánc közül választhatsz, attól függően, hogy mit szeretnél, illetve aktuálisan mi a legnagyobb hozzájárulás számodra.

Az adott tánc hosszától függően 1-3x találkozunk várhatóan. A tánc leírását, szövegét és a videót megkapod, így a későbbiekben bármikor fel tudod eleveníteni.

Ajánlott: 14 éves kortól

Helyszín: Szeged

Az egyéni koreográfiás óra díja: 8000 Ft/90 perc.

∼ ♥ ∼

Egyéni koreográfiás óra – egyéni tánc

Ha valamely eseményre (lánybúcsú, legénybúcsú, esküvő, születésnap, névnap, évforduló, stb.) szeretnél egy személyre szabott hawaii tánc koreográfiát, akkor van erre is lehetőséged. Személyes megbeszélés során megvitatjuk a tánc apropóját, stílusát, számodra fontos elemeit. Ezek alapján elkészítem a koreográfiát a hozzá tartozó történettel, hogy ha szeretnéd majd a produkciód elején szóban is elmondani vagy másvalakivel elmondatni, akkor megtehesd.

Az adott tánc hosszától függően 2x vagy 3x találkozunk várhatóan. A tánc és a történet leírását és a videót megkapod, így a későbbiekben bármikor fel tudod eleveníteni. Az idő- és költséghatékonyság érdekében a gyakorlás a Te feladatod lesz, de minden segítséget megadok hozzá. Megosztok Veled minden információt, ami a szép kivitelezéshez szükséges.

Ajánlott: 14 éves kortól

Helyszín: Szeged

Az egyéni koreográfiás óra díja: 8000 Ft/90 perc.

 

Example Widget

This is an example widget to show how the Left sidebar looks by default. You can add custom widgets from the widgets screen in the admin. If custom widgets are added then this will be replaced by those widgets.