Nők között táncolni elfogadó, szeretetteljes környezetben, versengés nélkül már önmagában is építő jellegű. A hawaii tánc mindenképpen hatást gyakorol minden résztvevőre, kire látszólag kisebbet, kire nagyobbat: a női önbecsülést növeli, segít felszabadulni, és még számtalan pozitív mellékhatása lehet. 🙂 Az önmagát felvállaló, helyére kerülő nő rendet teremt maga körül a családban is. S ha mindezt két-három nő egyszerre teszi meg a mikrokörnyezetében, az még nagyobb erőt képvisel, még nagyobb hozzájárulás egyéni, családi és társadalmi szinten is. A magam részéről szeretném támogatni, hogy minél nagyobb egység valósuljon meg minél több családi és baráti közösségben, ezért a következő kedvezményekkel kedveskedek.

Anya-lánya kedvezmény

Gyere el 14 évesnél idősebb lányoddal a workshopra, s mindketten kaptok 5000 Ft kedvezményt. Ez a kedvezmény összevonható a korán kelő kedvezménnyel és a hírlevél feliratkozásért kapott kuponnal. (Egyszerre maximum 3 kedvezmény/kupon érvényesíthető személyenként.)

∼ ♥ ∼

Barátnők együtt kedvezmény

Ha ketten jöttök barátnők, akkor 4000 Ft kedvezményt kaptok mindketten.

Ha hárman jöttök, akkor 4500 Ft kedvezményt kaptok mindhárman.

Ha négyen vagy annál többen jöttök, akkor 5000 Ft kedvezményt kaptok mindannyian.

Nyolc fős vagy nagyobb létszám esetén külön workshop is kérhető számotokra.

Ez a kedvezmény összevonható a korán kelő kedvezménnyel és a hírlevél feliratkozásért kapott kuponnal. (Egyszerre maximum 3 kedvezmény/kupon érvényesíthető személyenként.)

∼ ♥ ∼

Korán kelő kedvezmény

Ha legalább két héttel korábban jelentkezel a kétnapos hawaii tánc workshopomra, akkor a részvételi díjból elengedek 5000 Ft-ot. Ez a kedvezmény összevonható az anya-lánya vagy a barátnők együtt kedvezménnyel és a hírlevél feliratkozásért kapott kedvezménnyel is. (Egyszerre maximum 3 kedvezmény/kupon érvényesíthető személyenként.)

∼ ♥ ∼

Hírlevél feliratkozás egyszeri kedvezmény

Ez egy egyszeri 5000 Ft-os kedvezmény annak, aki feliratkozik a hírlevelemre itt. Ez a kedvezmény korlátozott ideig használható fel, de összevonható az anya-lánya, barátnők együtt és korán kelő kedvezményekkel. (Egyszerre maximum 3 kedvezmény/kupon érvényesíthető személyenként.)

∼ ♥ ∼

Workshop kedvezmény

Ha részt veszel egy csoportos foglalkozásomon, akkor a következőre kedvezőbb áron tudsz jönni. A kedvezményre jogosító kupont a workshop végén kapod meg. Ez a kupon nem ruházható át másra. (Egyszerre maximum 3 kedvezmény/kupon érvényesíthető személyenként.)

 

Example Widget

This is an example widget to show how the Left sidebar looks by default. You can add custom widgets from the widgets screen in the admin. If custom widgets are added then this will be replaced by those widgets.